vrijdag 4 november 2011

Lush Bubblegum Lipscrub

Ik had mijn beauty no-buy ondertussen al meer dan een maand volgehouden *yeey*, tijd om mezelf met iets kleins te belonen vond ik. Vorig jaar dacht ik er al over na om een lipscrub van Lush te proberen maar ik dacht altijd 'pff 9 euro voor zo'n klein potje?', nu ben ik er toch voor bezweken.

Zoals je kan zien koos ik voor de geur/smaak Bubblegum, er zijn momenteel nog 3 andere varianten te koop: mint, chocolade en knettersnoep voor ieder wat wils.
De structuur is echt als een aaneen klevende brok suiker, er zitten naast geur en smaakstoffen ook nog wat verzorgende olïen bij.
Hoe gebruik je het product: simpel, je neemt een beetje op je vinger en scrubt er zo alle losse velletjes mee af. De velletjes zitten dan op je vinger dus hou een tissue bij de hand. De lipscrub wat nog op je lippen zit kun je er gewoon af likken want de Lush lipscrubs zijn eetbaar! En de smaak is inderdaad zoals bubblegum of zoete snoepjes. Na de scrubbeurt breng je een laagje lippenbalsem aan et voila.

Ik ben er na een paar keer gebruiken wel al achter dat ik dit product nooit binnen het jaar op ga krijgen, hij werkt erg zuinig. Vind ik het een heel bijzonder product? nee dat niet, je kan net zo goed gewoon wat suiker gebruiken of zelfs een klontje suiker om je lippen mee te scrubben. In de winter heb ik net zoals iedereen wel eens last van schrale lippen dus ik ga hem wel met plezier gebruiken.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik heb hem ook, hij ruikt zo zoet :)
En inderdaad, dat potje krijg je niet zomaar leeg!

Eva M. zei

Zo'n schattig potje ! Ik heb hem zelf niet liggen, als je zegt dat je net zo goed wat suiker kan gebruiken, dan schaf ik hem ook niet aan.

Saskia zei

die heb ik ook, hij ruikt zalig :p

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei

Ik heb de Pow Wow lipscrub van de kerstcollectie en eerlijk gezegd ziet deze er veel beter uit. Als ik er nog eentje aanschaf, zal het zeker deze zijn!

mirjam schuurkamp zei

oeh ziet er wel goed uit!
maar eens proberen

New post on my blog ;
New photoshoot!

Kaya zei

Ik vind het wel een heel leuk kado ideetje!

Didi zei

Ik hoor veel goeds van Lush, misschien moet ik deze ook gaan kopen! Het ziet er mooi/lekker uit!
Dankje voor je reactie!