vrijdag 14 oktober 2011

Beauty wishlist

Gisteren zagen jullie mijn fashion wishlist al die nog heel goed meeviel, vandaag komt pas de echte horror.. mijn beauty wishlist. Waarom horror? ik ben al 2 weken bezig aan een beauty no-buy, yup ik heb al 2 weken geen enkel beauty product meer gekocht en hoop dat nog een paar weken vol te houden. Maarrrr met kijken is niks mis, daarom hier mijn best wel lange beauty wishlist:

Als eerste iets wat al een tijdje op mijn wishlist staat, de Clarins zelfbruiner. Ik koop deze sowieso pas wanneer ik een zelfbruiner heb opgemaakt want ik heb nog 3 flessen liggen.
De Bleach blondes shampoo van Lee stafford wordt door de Amerikaanse beauty guru's al een tijdje de hemel in geprezen. Nu hij ook bij ons te koop is wil ik deze ook wel eens proberen.
Toen ik een maand geleden bij Zara was lag er enkel nog de tester van de 'Oh My Cherry parfum', deze rook best lekker en sinds ik zo tevreden van van mijn Zara Rose parfum ga ik deze misschien ook nog ooit halen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen Catrice oogschaduw heb geprobeerd, nog nooit denk ik! Het palletje 'Meet me at the bonfire' steekt me wel altijd de ogen uit bij Kruidvat dus misschien dat ik deze toch wel eens een kans ga geven:
De nieuwe Maybelline Master Precise liner, ik lees er zowat op elke blog over! Het vilten puntje zou super dun en gemakkelijk zijn.
De studio nails remover pot van Essence zou een dupe moeten zijn voor de kunstnagel remover pot van Fingrs. Ideaal om donkere of glitter nagellak te verwijderen! Deze van Essence is wel 2x zo goedkoop dus ik ga hem zeker testen:
Sinds mijn favoriete rode nagellak uit het assortiment is gegaan bij Maybelline heb ik geen perfecte rode nagellak meer. Ik ben nog steeds op zoek maar deze Most Honorable Red van O.P.I. lijkt er wel een beetje op:
Revlon vind ik een super fijn merk, helaas is het bij mij in de buurt niet te koop. Ik kan het wel altijd van aan zee laten meebrengen door mijn ouders dus dat is eigenlijk geen probleem. Dit is hun Peach petal nagellak:
Revlon heeft ook een bijhorende nude lipgloss, deze draagt dus ook de naam Peach petal:
Nu de winter er snel lijkt aan te komen gaat een lipscrub geen overbodige luxe zijn. Ik moet van de parking naar mijn werk altijd 10 minuutjes wandelen, fijn in de lente en zomer maar stel je maar eens voor hoe mijn lippen gaan afzien in die koude wind. Bubblegum lipscrub van Lush:
Mijn gewone scrub is op! en laat dit nu net een van mijn belangrijkste douche producten zijn in de winter. Je zomervelletje gaat er beginnen af vellen en de zelfbruiner gaat ook terug uit de kast komen. Misschien dat ik mijn no-buy mag verbreken voor deze Lemon scrub van The body shop omdat ik er geen meer in huis heb (of is dat valsspelen?):
Lets be honest, mijn nagels zien er niet uit sinds ik weer maanden met acrylnagels heb rondgelopen. Het is allemaal mooi en verzorgd tot dat ik ze er af moet halen, mijn nagels kunnen niet goed tegen het afvijlen van gel/acryl en zijn naderhand dus bijna zo slap en dun als papier. Na mijn no-buy gun ik het mezelf dus om een fijne verzorgingsset van Trind aan te schaffen, deze zouden wonderen doen voor de nagels.
Ik zit bijna zonder cleansing lotion/tonic en zoals jullie misschien wel weten ben ik fan van de Dr van der hoog Clear skin lotion maar deze is niet goedkoop. En sinds ik de laatste tijd steeds goede verhalen hoor over de gezichtstonic van het Kruidvat eigen merk ben ik er toch stiekem wel benieuwd naar:
Ik heb op mijn beauty tafeltje altijd een doosje kleenex staan, super handig om kwasten snel aan af te vegen of als je met product knoeit. Ik heb nu al bijna 2 weken geen doosje meer staan omdat ik het vergeet te kopen en ik mis het echt! Ik smeerde gisteren bijvoorbeeld perongeluk mascara over heel mijn hand af terwijl ik me was aan het haasten, irritant!
Er zijn dus een paar dingen die ik deze of volgende week wel zal kopen (zoals het tissuedoosje), puur uit noodzaak. Maar voor de rest blijf ik braaf bij mijn no-buy, de rest van de wishlist kan heus wel wachten.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

curly zei

trind is echt heel goed

Nadine zei

Wouw die Revlon nagellak vind ik ook super mooi! En naar die Bubblegum lipscrub ben ik ook al een tijdje benieuwd, die geur lijkt me erg lekker :D

Katrien zei

Knap dat je je aan je no buy kan houden al 2 weken

APrettyPrincess (Laura) zei

Prachtige tas ^^x